-->

Teknologisk Institut godkendt værksted​

Hos NJ Automobiler AS sætter vi en ære i, at du som kunde altid tilbydes den bedste service. Derfor er det både vigtigt og en stor glæde, at vi siden marts 2013 er officielt godkendt af Teknologisk Institut - TI.

For at leve op til godkendelsen kræver Teknologisk Institut blandt andet, at prisen er aftalt med kunden, inden der udføres service eller reparation. Det sikrer de rene linjer og den tillid, der kendetegner et godt kundeforhold. På fakturaen skal det desuden klart fremgå, hvad henholdsvis service og reparationer har kostet, så kunden kan sammenligne priserne med andre værksteder.

Et TI-godkendt værksted skal også altid gennemgå bilen og informere kunden, hvis noget IKKE kan holde til næste planmæssige service. Det kan fx være, at dækkene er ved at være slidte eller, at bremsevæsken vil komme ud over 2 års skifteinterval inden næste service.

På værkstedet tjekker Teknologisk Institut også, at værkstedet servicerer/reparerer bilerne efter bilfabrikkens anvisninger, med mindre andet er aftalt med kunden. TI kan også vælge at gennemføre stikprøvekontrol på de biler, der er klar til afhentning.

Den hastige teknologiske udvikling i bilverdenen kræver en helt opdateret viden. Derfor kræver Teknologisk Institut minimum 2 dages efteruddannelse i snit årligt pr. mekaniker.

Værkstedets testudstyr, momentnøgler og øvrigt måleudstyr bliver ligeledes kalibreret og kontrolleret.

Et værksted behøver ikke være klinisk rent, men Teknologisk Institut tjekker, at det visuelle indtryk ikke påvirker tilliden til det udførte arbejde. Gammelt rod og snavs accepteres ikke.

Værkstedets kunder bliver også inddraget i kontrollen ved, at TI ringer til tilfældigt udvalgte kunder for at tjekke, om alle parametre blev overholdt.

Teknologisk Institut besøger alle godkendte bilværksteder 1 gang årligt. Er der 1-2 afvigelser, skal disse rettes op inden for aftalt tid. Ved 3 eller flere afvigelser bortfalder godkendelsen øjeblikkeligt.

​Kontaktoplysninger

NJ Automobiler AS

Englandsvej 388A

DK - 2770 Kastrup 

Tlf.: +45 3250 0081

E-mail: info@nj-automobiler.dk

CVR: ​​12278489

​Vurderet 9,3 / 10 stjerner på baggrund af 55 anmeldelser på Trustpilot

Åbningstider​

Værksted

Mandag - torsdag 7.30 - 16.30

Fredag 7.30 - 15.30

Pladeværksted

Mandag - torsdag 7.30 - 16.30

Fredag 7.30 - 15.30​

Salgsafdeling

Mandag - fredag 9.00 - 17.30

Lørdag Lukket

Søndag 11.00 - 16.00​