-->

Book tid på værkstedet​

Værkstedet er det allerhelligste i en bilforretning. Her kommer du tæt på det daglige arbejde med at fintune bilernes motorer, køreegenskaber og mange teknologiske systemer. Hos NJ Automobiler vil du opleve, at vi med glæde viser vores værksted frem – fordi det hører til blandt de fineste i Nordeuropa. Med det absolut bedste inden for testudstyr, værktøj og kompleks elektronik. I et så rent miljø, at man kunne operere på andet end biler!

Alle medarbejdere på værkstedet er specialuddannede og har kompetencerne til at udføre reparationer og service på samtlige mærker på markedet. De opdateres løbende på efteruddannelser og kurser – og deres produktkendskab er så detaljeret, at værkstedet kan foretage komplicerede ombygninger af biler og eftermontere alle de typer af udstyr, som vores kunder ønsker.

Kvalitet, miljøansvar og fortsat garanti

Arbejdet på NJ Automobilers værksted sker med ansvar for miljøet. Det betyder blandt andet, at udskiftning af dele på din ikke nødvendigvis sker med helt nye dele. Vi vurderer først, om der er mulighed for at reparere delene – eller om vi kan udskifte dem med brugte dele af høj kvalitet.

Som kunde skal du også vide, at værkstedet kan udføre alle arbejder uden, at du mister garantien på din bil. Det gælder også, selv om serviceaftalen ikke er indgået med NJ Automobiler AS. Vi holder os altid til originale reservedele og har et klart motto:

”Kvalitet er at gøre arbejdet rigtigt første gang!

Værkstedet udfører komplekse autoopretninger og alle former for karrosseriarbejde – bl.a. i forbindelse med forsikringsskader. Arbejde af højeste kvalitet, så bilens garanti opretholdes. NJ Automobiler er medlem af CAD - Centralforeningen for Autoreparatører i Danmark - der omfatter alle bilmærker.

Pladeværkstedet råder over specialudstyr, så de mest krævende opgaver kan løses. Eksempelvis 4-hjuls-afmålinger, hvor det avancerede udstyr sikrer en præcision, der ikke matches af mange i branchen.

Værkstedets øvrige udstyr bruges bl.a. til elektronisk kontrol af din bils styretøj og bremser – og til at foretage justeringer, så køreegenskaberne forbliver optimale. Andre avancerede teknologier på værkstedet bruges til at servicere bilens aircondition, så der ikke dannes mikroskopiske svampepartikler eller andet, der er kendt for at kunne give hovedpine og ubehag i luftvejene.

Som kunde modtager du altid en bil i perfekt stand – både udvendig og indvendig – blandt andet i kraft af vores miljøvenlige vaskehal. Stadig flere kunder vælger i øvrigt at lade deres bil gennemgå et af vores plejeprogrammer, og nyder glæden ved at sætte sig bag rattet i en lækker, nyplejet bil. Det giver større køreglæde og er med til at sikre bilens gensalgsværdi. Læs mere om vores plejetilbud under det særskilte menupunkt og vælg netop det program, der passer til dig.

Undgå besværet med at opbevare dine sommer- eller vinterhjul.

NJ Automobiler AS tilbyder opbevaring af bilens hjul, inklusiv og rengøring af fælge, så de ser ud som nye, når de skal monteres igen.​

Udfyld formularen for at booke en tid på vores værksted:​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontaktoplysninger

NJ Automobiler AS

Englandsvej 388A

DK - 2770 Kastrup 

Tlf.: +45 3250 0081

E-mail: info@nj-automobiler.dk

CVR: ​​12278489

​Vurderet 9,3 / 10 stjerner på baggrund af 55 anmeldelser på Trustpilot

Åbningstider​

Værksted

Mandag - torsdag 7.30 - 16.30

Fredag 7.30 - 15.30

Pladeværksted

Mandag - torsdag 7.30 - 16.30

Fredag 7.30 - 15.30​

Salgsafdeling

Mandag - fredag 9.00 - 17.30

Lørdag Lukket

Søndag 11.00 - 16.00​