-->

​Kvalitet, køreglæde og den bedste service

Som kunde hos NJ Automobiler vil du opleve, hvordan vi elsker at få det perfekte frem i hver eneste bil, du ser i udstillingen. Det handler om kvalitet i alle detaljer, når vores specialuddannede medarbejdere viser, hvor dejlig din næste bil skal være – og køre. Fulgt op af en fremragende service og faglig stolthed siden vores start i 1992.

Her finder du kvalitetsbilen

Hos NJ Automobiler opdager du, hvorfor vi er i førertrøjen, når det gælder salg og import af eksklusive kvalitetsbiler. Biler, der håndplukkes til vores kunder, så vi kan opfylde specielle ønsker om udstyr, stand m.v. hos selv de mest kræsne købere.

Vi er specialiserede i BMW og MINI samt Mercedes-Benz, VW og Audi – alle mærker, hvor kvalitet, køreglæde og design går op i en højere enhed. I kraft af vores netværk, der tæller nogle af Europas største forhandlere, står vi inde for kvaliteten af hver eneste bil, vi sælger.

Vi ved, hvad det vil sige, at elske biler...

… for det gør vi selv! Og på vores Multibrand Service-værksted har alle mekanikere gennemgået særlige uddannelsesforløb og specialkurser, så de kan udføre service og komplekse reparationer på alle kvalitetsbiler – uanset mærke. Samtidig vil du opleve, at det er lysten, der driver værket. Hos NJ Automobiler har vi glæden ved at have de bedste biler mellem hænderne og levere service i topklasse – hver gang.

Vi er stolte af det, vi laver

​Kunder, der går efter kvalitetsbiler, forventer at blive serviceret på samme høje niveau. Vi sætter en ære i at matche disse ønsker – og derfor vender vores kunder tilbage gang på gang. De fortæller også gerne, hvor tilfredse de er, og vi er stolte af kundernes høje positive bedømmelser på 9,4 af 10 på Trustpilot.

Samtidig har NJ Automobiler et eksklusivt showroom, hvor bilerne præsenteres i de rammer, de fortjener. Vi er stolte af de hvide fliser i værkstedet – godkendelsen fra Teknologisk Institut – og vores øvrige services, fra lounge og bilvask til lånebil og opfyldelse af din helt personlige bildrøm.

Det er vores stolthed og lidenskab. For hos NJ Automobiler holder vi lige så meget af biler, som du gør.

​Kontaktoplysninger

NJ Automobiler AS

Englandsvej 388A

DK - 2770 Kastrup 

Tlf.: +45 3250 0081

E-mail: info@nj-automobiler.dk

CVR: ​​12278489

​Vurderet 9,3 / 10 stjerner på baggrund af 55 anmeldelser på Trustpilot

Åbningstider​

Værksted

Mandag - torsdag 7.30 - 16.30

Fredag 7.30 - 15.30

Pladeværksted

Mandag - torsdag 7.30 - 16.30

Fredag 7.30 - 15.30​

Salgsafdeling

Mandag - fredag 9.00 - 17.30

Lørdag Lukket

Søndag 11.00 - 16.00​